ŠĆEPANOVIĆ UOČI STARTA REGIONALNOG TAKMIČENJA: Borac će biti težak protivnik svima u ABA ligi

Beta

02. 10. 2020. u 13:06

TRENER košarkaša Partizana Vlado Šćepanović rekao je danas da očekuje težak meč protiv Borca na početku ABA lige i dodao da očekuje da će njegov tim iz utakmice u utakmicu podizati nivo igre.

ШЋЕПАНОВИЋ УОЧИ СТАРТА РЕГИОНАЛНОГ ТАКМИЧЕЊА: Борац ће бити тежак противник свима у АБА лиги

Vlado Šćepanović foto: N. Paraušić

- Ekipa Borca je i pre tri nedelje pokazala na našoj pripremnoj utakmici da će biti težak protivnik za sve u ABA ligi. Očekujem dobru utakmicu, očekujem da iz meča u meč podižemo nivo svoje igre i beležimo pobede", rekao je Šćepanović, prenosi klub.

Košarkaši Partizana dočekaće sutra čačanski Borac na početku nove sezone u ABA ligi.

- Iako igramo kao domaćini, faliće nam publika da bi to na pravi način osetili prednost domaćeg terena. Opet, to je stara tema i stvar na koju ne možemo da utičemo, već samo da se trudimo da budemo najbolji u datim okolnostima", rekao je Šćepanović.

Centar crno-belih Nikola Janković rekao je da je Borac čvrsta i kvalitetna ekipa.

- Mnogi ih predstavljaju kao napadački tim, ali oni i u odbrani igraju na dosta visokom nivou. Imamo veliku želju da pobedom otvorimo takmičenje u ABA ligi. Ako odigramo odbranu kako znamo, bićemo pravi", rekao je Janković.

Zbog situacije sa korona virusom, crno-beli će svoje utakmice igrati u Hali sportova "Ranko Žeravice", bez prisustva publike.

Utakmica Partizan - Borac igra se sutra od 21.00.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku


 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

KO JE SUPRUGA LANETA JOVANOVIĆA? Borili se za potomstvo, izgubili bebu, a sada imaju tri sina od kojih je jedan Zvezdin fudbaler (FOTO)