DAVIDOVAC: Stvari su se promenile iz korena, nedostaju navijači (VIDEO)

Novosti online

02. 10. 2020. u 16:25

KOŠARKAŠI Crvene zvezde otvaraju novu takmičarsku sezonu utakmicom u Istanbulu protiv Fenerbahčea.

ДАВИДОВАЦ: Ствари су се промениле из корена, недостају навијачи (ВИДЕО)

FOTO: KK Crvena zvezda

Pred crveno-belima je izazovna sezona u kojoj su ciljevi, ali i izazovi visoki. Jedan od igrača koji je obnovio vernost klubu i koji će i u narednoj sezoni biti temelj ekipe je Dejan Davidovac.

Krilni grač iz Zrenjanina član je Crvene zvezde od 2017.godine, a u prethodnom periodu osvojio je ABA ligu, Superkup regionalnog takmičenja i dva nacionalna šampionata sa crveno-belima.

Karijeru je počeo u Proleteru, igrao je potom za Vršac, pa za FMP...Sa reprezentacijom je osvojio zlato na EP za juniore u Italiji. 

"Treba da ostanemo istrajni. Nikada nije kasno. Sa 17 godina sam otišao, imao sam priliku da odem ranije. Nije mi se išlo. Tek tada sam otišao u Vršac, gde sam imao dobre igrače, okruženje. Sve je išlo prirodnim putem. Potom sam igrao za FMP. Posle sam prešao u Zvezdu gde sam i sada. Drago mi je što je sve išlo prirodno", rekao je Davidovac. 

Otkriva koja mu pozicija najviše prija.

"U Vršcu su me "gurali" da igram pleja. U FMP se Ljubičić povredio, pa sam ja uskočio na tu poziciju, a tu sam počeo i u Zvezdi. Dosta pozicija promenim u jednom meču. Generalno, sada sam navikao na to. Kada bi me pitao na kojoj se poziciji najbolje osećam, ne bih znao šta da kažem". 

O situaciji u kojoj se nalazimo.

"Generalno je sve drugačije od početka priprema. Nismo ranije imali ovoliko duge pauze. Moje je mišljenje da je sve drugačije. Kako je nama tako je i drugima. igraće se na početku bez publike. To će biti jedan od razloga što je drugačije. Mi imamo veliku podršku navijača, to nije sporno. Često nam pomogne njihova podrška u mečevima gde nismo favoriti", rekao je Davidovac. 

Pratite "Novosti sport" na Fejsbuku 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

NOĆ PRED DERBI: Visio na kolima Bake Praseta dok je vozio kroz centar BG-a - as Zvezde i sin fudbalske legende (VIDEO)