NI KOŠARKAŠI NISU SLAVILI: Podvig Borca u "Hali sportova", Čačani nadigrali crno-bele

Novosti online

03. 10. 2020. u 22:42

KOŠARKAŠI Partizana dočekali su Borac u poslednjem duelu nedeljnog programa ABA lige. 77:87 (22:17, 19:25m 21:19, 19:19)

НИ КОШАРКАШИ НИСУ СЛАВИЛИ: Подвиг Борца у Хали спортова, Чачани надиграли црно-беле

FOTO: KK Partizan

Odlično su gosti krenuli u duel. Brzo došli do vođstva od 9:4, a tokom većeg dela prve deonice su je održavali. Uspeli su poenima Mike da naprave crno-beli mini seruju, odgovorili su Čačani. Te je gost nakon prve deonice imao prednost 22:17. 

Nije borac imao nikakav respekt prema renomiranom protivniku, poenima Miletića brzo su došli do 13 poena prednosti, a nešto kasnije Borac je imao i 15 poena. Borac je sve do poslednje deonice održavao visok nivo igre. 

U poslednju deonicu Borac je ušao sa 13 skokova i 10 poena više od Partizana. Pokušao je Partizan da u poslednjoj deonici preokrene, spustili su poenima Jaramaza crno-beli na -4, ali je uspeo da odoli pritisku Borac. 

Kada god je Partizan bio blizu, Borac je trojkom Đokovića uspeo da održi prednost. Pejdž je u poslednjem minutu napravio korake i bukvalno upisao poraz Partizana. 

Partizan: Mika 10, Miler-Mekntajer 4, Pejdž 6. Dangubić, Gordić 13, Jaramaz 21, Angola 6, Veličković 1, Janković N. 2, Tomas 6, Trifunović, Mozli 8. 

Borac: Torton 11, Smit 9, Đoković 12, Miletić 10, Gavrilović, Kočoović 7, Nerandžić 9, Noaković 3, Džouns 10, Todorović 5, Čarapić 11. 

Pratite "Novosti sport" na Fejsbuku 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)