OBRADOVIĆ: Svako svakoga može da dobije u ABA ligi,želimo da promenimo "klimu"

Novosti online

04. 10. 2020. u 13:00

NAKON poraza od Fenerbahčea košarkaši Crvene zvezde putuju u nedelju za Zagreb, tamo ih u ponedeljak od 18 časova čeka duel 1. kola ABA lige protiv Cibone.

ОБРАДОВИЋ: Свако свакога може да добије у АБА лиги,желимо да променимо климу

FOTO: K. Mihajlović

Dobra vest pred drugi zvanični meč Crvene zvezde u novoj sezoni je da su svi nalazi igrača i stručnog štaba na virus KOVID-19 negativni, pa će trener Saša Obradović moći da računa na sve raspoložive snage u Zagrebu (Emanuel Teri još uvek nije u pogonu nakon pozitivnog testa na KOVID-19 pre 7 dana).

“Čeka nas izuzetno važna utakmica, sagoreli smo u Istanbulu, delom i zbog očekivanja, možda i jer je to bila prva prava utakmica nakon tolike pauze. Upravo tu tražimo dodatni motiv, da promenimo “klimu” odigramo bolje, i počnemo na pravi način ovo takmičenje. Vidimo da su u ABA ligi iznenađenja moguća, svako svakoga može da dobije, a regionalno takmičenje je iz više razloga prvi prioritet za Crvenu zvezdu. U ovoj ligi ćemo morati da dajemo 100 posto svojih mogućnosti uz respekt prema svakom protivniku i svakoj utakmici” rekao je trener crveno-belih.

Jedan od najiskusnijih u ekipi Crvene zvezde Marko Simonović mnogo puta igrao je na parketu dvorane u Zagrebu. 

“Očekuje nas mlada, time i vrlo motivisana ekipa željna dokazivanja. Sa te strane moramo biti maksimalno oprezni i respektovati ekipu Cibone, posebno u svetlu iznenađenja na startu prvenstva. Košarka se nije igrala 7 meseci, i biće nam potrebno vreme da se uigramo i uhvatimo takmičarski ritam, posebno nakon ove pauze koja je za naše okolnosti bila predugačka. Uz sve to, nismo se ni raspakovali a krećemo na novi put, nešto što će takođe biti čest slučaj ove sezone. Kada na sve to dodamo i pandemiju korone, jasno je da će svako gostovanje biti teško i neugodno iz više uglova. Bez obzira na sve, naš cilj je da krenemo pobedom u Zagrebu” rekao je Marko Simonović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)