PARTIZAN TRAŽI PRVU POBEDU U SEZONI: Mogu li crno-beli da slome „moćnu” Veneciju?

Tanjug

06. 10. 2020. u 09:36

KOŠARKAŠI Partizana večeras od 20.30 dočekuju italijansku Veneciju u Hali sportova "Ranko Žeravica" u drugom kolu Evrokupa.

ПАРТИЗАН ТРАЖИ ПРВУ ПОБЕДУ У СЕЗОНИ: Могу ли црно-бели да сломе „моћну” Венецију?

Foto ABA liga/KK Partizan

Crno-beli će večeras pokušati da ostvare prvi trijumf u sezoni, a trener Vlado Šćepanović istakao je da ekipa mora mnogo bolje nego protiv Huventuda i Borca, kada su na startu sezone prvo poraženi u Badaloni, a potom od Čačana u Beogradu.


- Prve utakmice u Evrokupu i ABA ligi su nam pokazale gde se trenutno nalazimo i koji pravac moramo da zauzmemo u budućnosti. Venecija je dobra ekipa, puna iskusnih i kvalitentnih igrača koji već neko vreme igraju zajedno. U prvom kolu su pobedili Uniks i tako potvrdili da će biti ozbiljan pretedent na visok plasman u Evrokupu. Sa druge strane, mi moramo da odigramo mnogo bolje nego u Badaloni i protiv Borca da bismo zabeležili pobedu", rekao je Šćepanović.

Plejmejker Nemanja Gordić je takođe svestan izazova koji je pred crno-belima.

- Znamo šta nas čeka. Venecija igra agresivno u oba pravca i mi ćemo morati da pokažemo mnogo više nego u prve dve utakmice ukoliko želimo da pobedimo. Iako je početak sezone, ova utakmica nam može u velikoj meri odrediti poziciju u grupi, tako da moramo pronaći način da budemo sutra pravi", poručio je Gordić.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)