ZAGORAC - VELIČKOVIĆ JE DUHOVNI VOĐA: Lep je osećaj biti kapiten Partizana...

Novosti online

08. 10. 2020. u 11:50

Košarkaš Partizana Rade Zagorac izjavio je da je zadovoljan izdanjem tima na meču protiv Venecije u drugom kolu Evrokupa, kada su posle dva startna poraza u sezoni pobedili italijanskog predstavnika.

ЗАГОРАЦ - ВЕЛИЧКОВИЋ ЈЕ ДУХОВНИ ВОЂА: Леп је осећај бити капитен Партизана...

Foto: D. Stjepanović

"Zadovoljan sam kako smo izgledali protiv italijanskog tima. Definitivno su nam na prethodne dve utakmice nedostajali energija i jedinstvo, dve komponente koje su nas krasile prethodne sezone. Posle tih poraza dobili smo jasan znak da moramo da odreagujemo, da neke stvari moraju da se menjaju. Zapravo i snaga se pokazuje baš u tim nezahvalnim situacijama, kada je potrebno preuzeti odgovornost i promeniti put kojim ste krenuli. Nezgodno je kad ekipa koja je pretedent na najviši plasman tako otvori sezonu, nije nam bilo prijatno", rekao je Zagorac za portal 24sedam.rs.

Zagorac je u duelu protiv Venecije nosio kapitensku traku, pošto je Novica Veličković bio van stroja.

"Lep je to osećaj. Imam njega kao jednog sjajnog mentora, godinama u Partizanu daje najbolji primer kako sve to treba da se radi. On je kapiten, a ja sam tu da učim od njega i da ga odmenim kada ne igra", rekao je Zagorac i osvrnuo se i na svoju ulogu koju ima u timu Vlada Šćepanovića.

"Sigurno da je kompleksna i ne odnosi se samo na matematički učinak. Naravno, ne govorim ovo kao alibi. Ali na meni je da uz Novicu Veličkovića, koji je duhovni vođa ovog tima, ostale igrače konstantno motivišem i bodrim. Za mene to nije težak zadatak. Uvek imate ljude koji vode i vuku, i one koji to dobro prate", zaključio je 25-godišnji igrač.

Pratite "Novosti sport" na Fejsbuku 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

SRBI NAPRAVILI SKANDAL Švajcarci besni zbog navijača i povika Kosovo je Srbija...