PRIZNANJE ZA NOVICU: Kapiten crno-belih na listi najodanijih igrača u Evrokupu!

Tanjug

13. 10. 2020. u 11:55

KOŠARKAŠ Partizana Novica Veličković našao se na listi od pet najodanijih veterana u Evrokupu, koju je sačinio specijalizovani košarkaši portal Jurohups.

ПРИЗНАЊЕ ЗА НОВИЦУ: Капитен црно-белих на листи најоданијих играча у Еврокупу!

Foto: D. Stjepanović

Pored kapitena beogradskih crno-belih, na listi "lojalnih džentlmena" svojim klubovima su još Suad Šehović iz Budunćnosti, Karlos Suarez iz Unikahe, Kostas Kajmakoglu iz Uniksa i Per Ginter iz nemačkog Ulma.

Jurohups podseća da je priča 34-godišnjeg krilnog centra sa Partizanom počela 2004. godine, kada je imao profesionalni debi u crno-belom dresu i da je do sada u klubu proveo devet godina.

"Beograd je napustio posle svoje najbolje sezone 2008/2009, kada je dobio priznanje za Evroliginu "Zvezdu u usponu" i ugovor sa Real Madridom, u kom je nastavio da napreduje. Godine su prolazile, a na poznato mesto vratio se 2016. u potpuno drugačijim okolnostima i za njega i za tim. Preuzeće ulogu vođe, uprkos nedaćama i borbi protiv svog fizičkog stanja", piše Jurohups i dodaje:

"Postao je simbol kluba i igrač sa najviše nastupa u crno-belom dresu, čime je nadmašio legendarnog Petra Božića. Veličkovićev posao još nije gotov jer bi kraj svog dugog putovanja želeo da završi sa titulom u Evrokupu", navodi Jurohups.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!