KAZNA ZA TEODOSIĆA: Srpski plejmejker plaća 3.000 evra

M. Jovanović

20. 10. 2020. u 20:42

PRED sutrašnji okršaj sa Monakom, u derbiju četvrtog kola Evrokupa, košarkaši Virtusa su doživeli poraz u domaćem prvenstvu od Ređo Emilije (77:67), a taj meč obeležio je incident sa Teodosićem u glavnoj ulozi.

КАЗНА ЗА ТЕОДОСИЋА: Српски плејмејкер плаћа 3.000 евра

FOTO: Evrokup

Srpski reprezentativac je vređao sudiju, zbog čega je bio isključen i kažnjen neigranjem u sledećem kolu protiv Varezea.

Ali, ta kazna je danas ublažena, tako da će Valjevac morati samo da plati 3.000 evra.

Inače, obe ekipe imaju maksimalan učinak u dosadašnjem delu sezone. Klub iz Bolonje, predvođen bivšim selektorom "orlova" Sašom Đorđevićem (53), kao i plejmejkerima Stefanom Markovićem (32) i Milošem Teodosićem (33), pokušaće da nastavi uspešan niz u drugom po jačini ULEB takmičenju.

Virtus je u proteklom kolu savladao Andoru, a najbolji na tom meču bio je Teodosić sa 21 postignutim poenom. A, tim iz Kneževine u goste Bolonjezima dolazi oslabljen za beka Hadina Karingtona (25), za koga je ova sezona završena zbog povrede ligamenata na utakmici domaćeg prvenstva protiv Elan Šalona (90:60).

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)