ŠĆEPANOVIĆ: Zadovoljan sam zbog pobede, ali nismo ozbiljan tim

Novosti online

20. 10. 2020. u 21:41

KOŠARKAŠI Partizana pobedili su Bahčešehir u Turskoj sa 82:76 u 4. kolu Evrokupa, a trener crno-belih Vlado Šćepanović bio je zadovoljan samo pobedom.

ШЋЕПАНОВИЋ: Задовољан сам због победе, али нисмо озбиљан тим

FOTO: AP

Nema dileme da klub iz Humske može dosta bolje. I na ovom meču je imao dvocifrenu prednost i dozvolio je rivalu da se vrati u meč.

- Veoma sam zadovoljan zbog pobede, ali mnogo stvari moramo da promenimo i uradimo u narednom periodu, jer na ovaj način nismo pravi tim, nismo ozbiljan tim - rekao je Šćepanović.

Strateg Partizana naglašava da ima prostora za napredak.

- Početak je sezone, ali nisam zadovoljan. Zadovoljan sam samo pobedom. Interesuje me samo tim, a ne pojedinačni učinak igrača. Svaki igrač treba da donese nešto timu, jer samo tim može da pobedi - zaključio je Šćepanović.

Partizan sada ima učinak 2-2, dok je skor Bahčešehira 0-4. Crno-beli u narednom kolu dočekuju Burž.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

TADA JOJ JE LUPIO ŠAMAR: Rada Živković i Bata Živojinović su bili kumovi, ali su se zbog jedne situacije žustro posvađali