LEGENDA MORNARA PREMINULA OD KORONE: Nije stigao da proslavi pobedu nad Budućnošću, Pavićević mu je sinoć posvetio trijumf!

Novosti online

29. 10. 2020. u 15:46

"LUKA, zauvek ćeš biti u našim srcima", poručili su iz Mornara.

ЛЕГЕНДА МОРНАРА ПРЕМИНУЛА ОД КОРОНЕ: Није стигао да прослави победу над Будућношћу, Павићевић му је синоћ посветио тријумф!

FOTO: KK Mornar Bar

Dan nakon velikog trijumfa nad ekipom Budućnosti u Evrokupu 85:82 preminuo je legendarni ekonom Mornara Luka Macanović. 

Juče je Đorđija Pavićević nakon pobede naglasio da pobedu posvećuje vlasniku, igračima, tim menadžeru i svima koji su u bolnici. 

Jedan od njih bio je Luka, ekonom kluba koji je zračio pozitivnošću i koga su svi u klubu jako voleli. Mornar se oprostio od 56. godišnjeg Macanovića saopštenjem. 

"S tugom obaveštavamo košarkašku javnost, naše navijače i sve prijatelje kluba da je danas u barskoj bolnici preminuo Luka Macanović. Bio je ekonom Mornara ali i naš vedri duh "zadužen" za dobru atmosferu, kojeg su svi u klubu voleli i poštovali. Luka, zauvek ćeš ostati u našim srcima! U svakoj našoj pobedi bio je i tvoj trag, u svim našim budućim uspesima živeće uspomena na tebe", saopštili su iz Mornara. 

Pratite "Novosti sport" na Fejsbuku 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

INOVACIJE NA BUŠOTINAMA NAFTE I GASA: Ključ za održivost, efikasnost i ekološke izazove