PEJDŽU NIŠTA NIJE JASNO: Nismo kliknuli, ništa nije kliknuli od samog početka sezone

Novosti online

30. 10. 2020. u 10:03

KOŠARKAŠI Partizana imaju start sezone koji je daleko od očekivanja armije navijača. Crno-beli su već nanizali pet poraza, dva u ABA ligi i tri u Evrokupu.

ПЕЈЏУ НИШТА НИЈЕ ЈАСНО: Нисмо кликнули, ништа није кликнули од самог почетка сезоне

Foto: M.V.

Izabranici trenera Šćepanovića trenutnom formom i igrama ne ulivaju nadu da se nešto može promeniti u dogledno vreme.

Markus Pejdž pokušao je da detektuje razloge lošeg početka sezone.

- Iskreno, ne znam kako da objasnim - kaže Amerikanac u intervjuu za Sportski žurnal posle poluvremena u kojem su crno-beli imali čak 12 izgubljenih lopti.

Neke stvari su očigledne...

- Mnoge od tih grešaka su iz nepažnje, potpuno neiznuđene. Nije baš da je Burž u tim trenucima igrao ne znam kako jako u odbrani, pa da su kao rezultat toga došle naše greške... Jednostavno, manjak koncetracije. Nismo cenili loptu dovoljno. Veoma je frustrirajuće.

Posebno u odbrani.

- Još ne igramo najbolji napad, lopta ne ide lako. Zato moramo da pogađamo, pa da pokušamo da pokupimo skokove u napadu. A mi gubimo lopte na polovini terena?! Ne možeš da pogodiš, a istovremeno ne možeš ništa ni da izgubiš - zbunjen je i Pejdž.

Za kraj...

- Od samog početka kao da nismo kliknuli. Ništa nije kliknulo... Nismo promenili napadačke akcije. Nismo promenili filozofiju. I zato ne postoji razlog zašto birso gubili na način kako mi to radimo - kaže Pejdž.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

TENISKI ZEMLJOTRES: Federer se vraća na teren!