BIO SI SMRTAN, VIŠE NISI: Nikola Mirotić se emotivnom porukom oprostio od Amfilohija (FOTO)

Novosti online

30. 10. 2020. u 15:53

CEO region zatečen je smrću Mitropolita Amfilohija Radovića.

БИО СИ СМРТАН, ВИШЕ НИСИ: Никола Миротић се емотивном поруком опростио од Амфилохија (ФОТО)

FOTO: AP

Brojni sportisti oprostili su se od Mitropolita, a veoma emotivnom porukom oglasio se košarkaš Barselone Nikola Mirotić. 

"Jutros su se otvorila Nebesa i carstvo Hristovo postalo je bogatije za jednog pravednika. Hrist pred kojim si čitavog života klečao uspravio te je i blago ti se nasmejao. Mi, tvoji vojnici smo tužni, jer nam je rastanak sa tobom pretežak. Još odzvanja zvuk tvoga glasa i još se čuju koraci reke naroda koja je tobom i na tvoju reč potekla. Koju si vodio i predvodio nepokolebljivo i hrabro, sa molitvom u srcu. Nisu uspeli da te slome. Ostao si stena, vladiko naš dragi, čak i kada su sa svih strana hteli da te raskomadaju. Da te unize, da te ismeju. Ostao si svetao i u mrklom mraku koji su ti pripremali. I iskru zazeženu Hristom, rasplamsao si u mnogim srcima. Doviđenja, dragi vladiko, doviđenja u Nebeskom Jerusalimu. Bio si smrtan, više nisi", napisao je Nikola Mirotić. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

TENISKI ZEMLJOTRES: Federer se vraća na teren!