PARTIZAN DOBIO NOVOG TRENERA: Gotovi su pregovori, u četvrtak stiže u Beograd!

Novosti online

04. 11. 2020. u 19:53

ISKUSNI slovenački stručnjak i crno-beli bi narednih dana trebalo da ozvaniče saradnju.

ПАРТИЗАН ДОБИО НОВОГ ТРЕНЕРА: Готови су преговори, у четвртак стиже у Београд!

FOTO: Igokea / Nikola Vuruna

Partizan je našao trenera... Sašo Filipovski je u utorak rekao načelno "da" crno-belima. Ostalo je još samo da se definišu pojedini detalji i ozvaniči saradnja najtrofejnijeg srpskog košarkaškog kolektiva i slovenačkog stručnjaka, što bi trebalo da usledi narednih dana.

Kako saznaje Mocart sport, završni razgovori dve strane mogli bi da uslede već sutra kada bi Filipovski trebalo da doputuje u Beograd.

Budući trener crno-belih je karijeru počeo u Olimpiji, potom je vodio Turov, Lokomotivu Rostov, rmski Virtus, Zelenu Goru, Banvit kojem je podario jedini trofej u istoriji kluba (Kup Turske), a poslednji angažman mu je bio u Monaku. Kao šef struke Olimpije, Filipovski je osvojio na slovenačkoj sceni sve što se osvojiti moglo, dok je u inostranstvu, pored pomenutog Kupa Turske, jednom osvojio duplu krunu u Poljskoj i još jedan kup naredne godine.

(Mocart sport) 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

POČINJE TENISKI USTANAK: Đoković je upozoravao, nisu slušali - Teniseri sada najavljuju štrajk