LEGENDARNI HRVAT PRIČAO O IZLASKU SA RODMANOM: Naručio je 40 vodki i 10 piva, oporavljao sam se 10 dana

Novosti online

05. 11. 2020. u 16:53

LEGENDARNI hrvatski košarkaš, čovek koji je bio član zlatne generacije Čikaga u vreme Majkla Džordana, Toni Kukoč, govorio je o  svom drugom saigraču iz tog tima, kontroverznom Denisu Rodmanu, odnosno o zabavama koje je organizovao.

ЛЕГЕНДАРНИ ХРВАТ ПРИЧАО О ИЗЛАСКУ СА РОДМАНОМ: Наручио је 40 водки и 10 пива, опорављао сам се 10 дана

Foto: Tviter

Čuveni "Pink Panter" se u razgovoru za inostrane medije prisetio da je Rodman "živeo punim plućima" i prisetio se jedne zabave koju je organizovao.

- To je posebna priča, nisam mogao da ga pratim. Družite se s njim samo jednom, jer nakon toga vam treba sedam do deset dana za oporavak - istakao je Kukoč pa dodao:

- Bilo nas je četvoro, a prvo što je naručio nakon dolaska u lokal je 40 čaša votke i deset boca piva. Pitao sam da li će doći još ljudi, a on je samo rekao da je važno da lokal ostane otvoren. Svi koji su te noći došli u lokal dobili su besplatnu hranu i piće od Rodmana.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

NOĆ PRED DERBI: Visio na kolima Bake Praseta dok je vozio kroz centar BG-a - as Zvezde i sin fudbalske legende (VIDEO)