ZVEZDA MORA BOLJE U ZAVRŠNICI: Neophodno izbeći padove u igri kao u Moskvi i Minhenu

V. P.

10. 11. 2020. u 21:04

STICAJEM okolnosti, Crvenu zvezdu ove nedelje očekuje dupli evroligaški program. Sutra (20.45) u Lionu gostuje Asvelu u odloženom meču 4. kola, u petak u hali "Aleksandar Nikolić" dočekuje madridski Real (19.00).

ЗВЕЗДА МОРА БОЉЕ У ЗАВРШНИЦИ: Неопходно избећи падове у игри као у Москви и Минхену

FOTO: D. S.

Francuski tim je odigrao samo četiri utakmice zbog velikog broja zaraženih (skor 1-3), po izlasku iz karantina poražen je na svom terenu od Žalgirisa (74:83) i potom savladao Baskoniju u Vitoriji (88:86). Crveno-beli su vezali poraze na gostovanjima Himkiju i Bajernu, tako da i dalje čekaju evroligašku pobedu van svoje kuće.

- Asvel je skup izvanrednih atleta, ekipa koja igra timsku košarku i u svojim redovima ima vrlo iskusne igrača, ali i nekolicinu mlađih. Kao takvi su odličan miks - analizira rivala Zvezdin trener Saša Obradović.

- Uz tu atletsku košarku, u nekim periodima utakmice dosta forsiraju igru na Mustafu Fala. Mi, sa druge strane, uz sve navedeno u prethodnom periodu napredujemo, ne računajući utakmicu u Kopru. Fizički status ekipe koji je veoma važan u ovakvom rasporedu utakmica, bolji je iz dana u dan. Očekujem da ćemo odigrati dobru utakmicu, pre svega mnogo bolje u završnici nego što je bio slučaj u nekim dosadašnjim.

Tome se nada i bek crveno-belih Ognjen Dobrić...

- Potrudićemo se da izbegnemo padove u igri koje smo imali u Moskvi i Minhenu i odigramo svih 40 minuta koncentrisano, kako bismo došli do pobede. Posao neće biti lak, čeka nas tim koji je pokazao da je spreman posle pauze zbog korone, o čemu govori pobeda protiv Baskonije.

Ekipa se odmah nakon utakmice čarter-letom vraća u Beograd, kako bi dobila na vremenu za pripremu za meč sa Realom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!