OBRADOVIĆ I LAZIĆ PRED REAL: Savršenom igrom možemo iznenaditi velikog rivala

Novosti online

12. 11. 2020. u 13:34

CRVENA zvezda je protiv Asvela ostvarila prvu pobedu u gostima ove sezone, a samo dva dana kasnije imaće izabranici Saše Obradovića priliku da protiv Real Madrida "potvrde brejk".

ОБРАДОВИЋ И ЛАЗИЋ ПРЕД РЕАЛ:  Савршеном игром можемо изненадити великог ривала

FOTO: AP

Neće biti nimalo lako iznenaditi desetostrukog šampiona Evrope. To priznaje i Obradović, koji ističe da će njegovi izabranici morati da odigraju savršenu utakmicu kako bi to ostvarili.  

- Utakmica sa Real Madridom sada biće potpuno drugačija u odnosu na sam start sezone, kada su igrali bez te dodatne energije. Mogu da dođu do koša na više načina i sa više pozicija. Za takvu ekipu koja ima ogroman kvalitet, potrebno je da odigrate savršenu utakmicu kako bi ih iznenadili. Nakon pobede u Lionu imamo dobro raspoloženje, ali moramo da budemo jako pametni u ovoj utakmici - rekao je Obradović.

Branko Lazić ističe da znaju kakav rival dolazi u Beograd.

- Nemamo puno vremena da se pripremimo na pravi način za ovu utakmicu i za ovakvog protivnika. Zna se šta je Real iz Madrida i sa kakvim kvalitetom raspolažu. Nisu puno promenili tim, ali osim velikog kvaliteta adut u ovoj sezoni im je i to što su uigrani odlično se poznaju. Zna se ko šta radi, igraju timski, a o kvalitetu tima u kome svako može da postigne mnogo poena i to na vrlo raznovrsne načine, ne treba ni govoriti - rekao je kapiten crveno-belih, ali i dodao da Zvezda ima svoju šansu:

- Imamo i mi naših aduta, odigrali smo odličnu utakmicu u Lionu i ako odigramo meč bez previše grešaka i čvrsto, imaćemo našu šansu - zaključio je Lazić

Utakmicom sa Realom, nastavlja se izuzetno teška novembarska serija utakmica za crveno-bele, već krajem vikenda sledi meč sa Splitom u ABA ligi, a onda ponovo “duplo kolo” i dva gostovanja u Milanu i Barseloni. Utakmica je na programu u petak od 19. časova u dvorani "Aleksandar Nikolić".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)