VUČIĆ NAJAVIO POMOĆ VEČITIMA: Zvezda i Partizan dobiće do milion evra kako bi što bolje predstavljali Srbiju

Novosti online

13. 11. 2020. u 12:59

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić najavio je finansijsku pomoć za košarkaške klubove Crvenu zvezdu i Partizan tokom konferencije za medije održane posle postavljanja kamena temeljca za izgradnju intermodalnog terminala u Batajnici.

ВУЧИЋ НАЈАВИО ПОМОЋ ВЕЧИТИМА: Звезда и Партизан добиће до милион евра како би што боље представљали Србију

FOTO: M. Vukadinović

- Pomoći ćemo Zvezdi i Partizanu velikom svotom novca. Videćemo da li će to biti po 500.000 ili milion evra, ali će dobiti istu sumu novca da nas što bolje zastupaju u Evropi - rekao je Vučić.

Osim večitih rivala, pomoć u ukupnom iznosu od osam miliona dobiće predstavnici "malih sportova", istakao je Vučić.

- Svaki rukometni klub prve lige dobiće 5,5 miliona dinara, što je 50.000 evra, to nije beznačajan novac, u drugoj ligi dobiće po milion dinara.

- Isto to i ženska odbojkaška liga, muška i ženska vaterpolo liga... Kad se slije u rukometne klubove milion i 300 hiljada evra, to je ogromna injekcija - rekao je Vučić , dodavši da se tim sportovima može pomoći, budući da su srpski sportisti veoma dobri.

Predsednik je dodao i da je iz srca napisao čestitku Severnoj Makedoniji zbog plasmana na  EURO, jer Srbija posle eliminacije orlova nema nikog prečeg  za koga bi mogla da navija.

A šta je poručio fudbalerima pogledajte u posebnoj vesti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (27)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!