STANJE U VENECIJI SVE GORE: Korona dodatno odlaže duel sa Partizanom

Novosti online

13. 11. 2020. u 13:27

KOŠARKAŠI Venecije poslednji meč odigrali su 4. novembra na gostovanju Uniksu, a kako se situacija s virusom korona pogoršava, ne nazire se kada će biti odigrana odložena utakmica sa Partizanom.

СТАЊЕ У ВЕНЕЦИЈИ СВЕ ГОРЕ: Корона додатно одлаже дуел са Партизаном

FOTO: KK Partizan

Italijanski klub objavio je da se ukupan broj zaraženih članova povećao na 11, što su u petak pokazali najnoviji rezultati testova.

Ranije ove nedelje, Venecija je bila primorana da obustavi sve svoje aktivnosti nakon što je više članova tima testirano pozitivno na COVID-19, a sve osobe koje su zaražene korona virusom su u izolaciji.

Iz tog razloga otkazan je i meč 7.kola Evrokupa protiv Partizana, a verovatno će isti slučaj biti i sledeće sedmice sa utakmicom protiv Burža.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POČINJE TENISKI USTANAK: Đoković je upozoravao, nisu slušali - Teniseri sada najavljuju štrajk