DIVAC KAO NOVAK: Legendarni košarkaš obišao piramide u Visokom

Novosti online

13. 11. 2020. u 18:36

LEGENDA srpske košarke, Vlade Divac, iskoristio je slobodno vreme koje ima nakon odlaska iz Sakramenta, da sa svojom suprugom putuje po regionu bivše SFRJ.

ДИВАЦ КАО НОВАК: Легендарни кошаркаш обишао пирамиде у Високом

Foto: Printskrin Instagram/bosnian.pyramid

Jedno od mesta koje su obišli bilo je i Visoko i bosanske piramide, koje je u poslednje vreme posebno promovisao Novak Đoković.

Divac ističe da je o bosanskim piramidama utiske dobio od svoje supruge Ane i da je imao želju da se uveri u sve ono što mu je ona pričala.

- Supruga je bila ovde pre nekoliko godina i pričala mi je o ovom veličanstvenom otkriću, i imao sam želju da dođem i da se uverim u ono što sam već u glavi imao, da je ovo nešto veliko za čovečanstvo i da svi treba da budemo deo ovog projekta, da pomognemo da se sve ovo usavrši.

- Iako mi je ovo prva poseta, sve sam pratio putem interneta, sva dešavanja, a drago mi je da sam i lično sve doživeo. Nadam se da će ljudi iz celog sveta posećivati ovo mesto, ono je deo naše kulture, našeg podneblja i ponosan sam na dr Osmanagića na svemu što je otkrio - rekao je Divac.

Visoko je ove godine čak dva puta obišao Novak Đoković, najbolji teniser sveta, koji je promovisao ovo mesto u najboljem svetlu. Divac ističe da se čuo s Novakom, koji mu je ispričao svoje doživljaje i da će mu on preneti svoje, kao i da će biti ambasador projekta jer je mesto važno za našu civilizaciju.

- Ambasador projekta ću biti bez ikakvih očekivanja, ovo je mesto važno za celu našu civilizaciju. Čuo sam se i s Novakom, rekao mi je svoje doživljaje, a ja ću njemu preneti svoje. Ovo je prelepo, ne samo za sportiste, već za sve ljude, a ja ću definitivno dolaziti ovamo ponovo, iako živim u Americi, često sam na našim prostorima, tako da mi nije daleko da dođem – kazao nam je Divac.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (2)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)