HASLEM RUŠI REKORD NOVICKOG? Krilni igrač Majamija najmanje još dve sezone u Hitu

Novosti online

14. 11. 2020. u 10:28

VETERAN Majamija Udonis Haslem iako ima 40 godina ne pomišlja na penziju pa će i sledeće sezone igrati za ekipu sa Floride, uz mogućnost dodatnog produžetka saradnje. Njemu će to biti 18. sezona u dresu Hita, u koji je došao 2003.

ХАСЛЕМ РУШИ РЕКОРД НОВИЦКОГ? Крилни играч Мајамија најмање још две сезоне у Хиту

EPA/ERIK S. LESSER CORBIS OUT

Do sada je samo pet igrača u NBA imalo tako dugu karijeru u jednom klubu, a Haslem je na putu da postane apsolutni rekorder.

Dirk Novicki je igrao 21 sezonu za Dalas, Kobi Brajant 20 godina u LA Lejkersima, Tim Dankan 19 sezona u San Antoniju, Džon Stokton isto toliko u Juti, a Redži Miler 18 godina u Indijani.

Prošle sezone ušao je u igru na četiri utakmice i u poslednje četiri sezone upisao je ukupno 76 poena, ali ima važnu ulogu u svlačionici i desna je ruka treneru Eriku Spolstri.

On je rođen u Majamiju, a studirao je na Univerzitetu Florida. Haslem će svojim narednim nastupom u dresu Hita postati najstariji igrač franšize, nakon što je poslednji nastup imao sa 40 godina i 66 dana.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POČINJE TENISKI USTANAK: Đoković je upozoravao, nisu slušali - Teniseri sada najavljuju štrajk