OBRADOVIĆ PRED SPLIT: Treba nam dobra utakmica

Novosti online

14. 11. 2020. u 12:54

POSLE dve vezane utakmice u Evroligi Crvena zvezda se vraća obavezama u regionalnom takmičenju. Crveno-beli će u meču 7.kola ABA lige u nedelju od 19 časova dočekati ekipu Splita. Meč se bez prisustva publike igra u hali “Aleksandar Nikolić”

ОБРАДОВИЋ ПРЕД СПЛИТ: Треба нам добра утакмица

FOTO: KK Cibona/Željko Baksaj

Split je klub bogate istorije, a u ovoj sezoni pokazao je da će mnogima biti neugodan protivnik.

Crvena zvezda mts sa druge strane želi da nastavi uspešan niz bez poraza, i u dobrom raspoloženju uđe u novi “dupli program” Evrolige u kome će gostovati Armaniju i Barseloni (sreda i petak).

- Dolazi nam vrlo organizovana ekipa Splita  koja ima jasnu viziju šta radi u napadu i u odbrani. Posle iscrpljujuće utakmice protiv Reala, i poslednje nedelje putovanja i jakih utakmica , treba nam dobra utakmica jer mnoge stvari ne možemo da ispravljamo treningom, već kroz utakmice. U ovom trenutku, samo na taj način možemo da dižemo formu i smanjimo prazne hodove u igri - rekao je trener Zvezde Saša Obradović.

Bek crveno-belih Dejan Davidovac ističe da Zvezda ne beži od uloge favorita, ali da pobeda mora da se zaradi na terenu i dodaje:

- Jesmo u teškoj seriji utakmica Evrolige, ali ovoj pristupamo na potpuno isti način kao i mečevima sa Asvelom i Realom. Split je dobra ekipa, Luković igra dobro, Kedžo dosta pomaže iskustvom, imaju dobru hemiju, dobro su uklopljeni i imaju i karakter jer su pokazali protiv Cibone da mogu da se vrate iz velikog minusa. Zato ćemo morati da pristupimo maksimalno ozbiljno ovoj utakmici, da odigramo čvrsto u odbrani i poštujemo dogovore iz svlačionice. Želimo pobedu, ne bežimo od uloge favorite, ali ćemo morati da je zaradimo na terenu i u dobrom raspoloženju krenemo u novo dulo kolo - zaključio je Davidovac.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POČINJE TENISKI USTANAK: Đoković je upozoravao, nisu slušali - Teniseri sada najavljuju štrajk