DOLAZI I TAJ DAN: Skola se oprašta od košarke, ali ne baš odmah...

Novosti online

14. 11. 2020. u 13:29

LEGENDARNI argentinski košarkaš Luis Skola, igra kao mladić iako je već u petoj deceniji života. Za Vareze ove sezone beleži 24 poena, 6 askokova i po jednu blokadu i asistenciju.

ДОЛАЗИ И ТАЈ ДАН: Скола се опрашта од кошарке, али не баш одмах...

EPA-EFE/SERGEI ILNITSKY

Ipak, bliži se vreme kada će slavni Argentinac okačiti patike o klin, a to bi po njegovim rečima trebal oda se desi po okončanju Olimpijskih igara, koje će biti njegove pete u karijeri.

- Završiću posle Olimpijskih igara. Moji žena i deca ne vole kad odsustvujem od kuće. Voleo bih da ostanem u košarci, ali ne kao trener. Eventualno kao trener mlađih kategorija. Već dobijam mnogo ponuda i mnoge su uzbudljive poput igranja košarke - rekao je Skola.

Karijeru je započeo davne 1995. u Fero oresteu iz rodnog Buenos Ajresa. Igrao je u Taukeramici, Olimpiji iz Milana i u Varezeu. U NBA ligi nastupao je za pet timova i zabeležio blizu 800 nastupa za Hjuston, Finiks, Indijanu, Toronto i Bruklin, a oprobao se i u Kini.

Među ostalim trofejima i medaljama, ima zlato i bronzu sa Olimpijskih igara i dva srebra sa Mundobasketa. Legenda!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POČINJE TENISKI USTANAK: Đoković je upozoravao, nisu slušali - Teniseri sada najavljuju štrajk