REBRAČA: Dolazim na trening, trešti hip hop, poludeo sam i sve im bacio u kantu, svlačionica je zanemela

Novosti online

14. 11. 2020. u 17:40

Željko Rebrača, poznati srpski košarkaški reprezentativac pričao je o karijeri u Evropi i NBA.

РЕБРАЧА: Долазим на тренинг, трешти хип хоп, полудео сам и све им бацио у канту, свлачионица је занемела

Foto: D. Milovanović

Tokom gostovanja u emiciji "Veče sa Ivanom Ivanovićem" jedna od najzanimljivijih anegdota koju je ispričao bila je o periodu u Detroit Pistonsima. 

"Tamo je tad bilo dosta čudno u vreme tih kampova i priprema za sezonu. Pet dana radiš dva puta dnevno veoma naporno i onda od šestog dana ništa, smanjuje se intenzitet i sve ostalo", rekao je Rebrača. 

"Baš tokom jednog kampa posle jedno tri dana napornih trening, dolazim ujutru umoran na trening u 8 sati, a ovi saigrači Amerikanci odvrnuli CD plejer u svlačionici do daske. Grmi neki hip hop u 8 ujutru. Poludeo sam, i uzeo one CD-ove i pobacao u kantu. Muk u svlačionici, niko ništa da kaže. Posle toga na treningu, kad smo završili priđe mi kapiten ekipe Detroita i pita me Zi, tako su me zvali, "Jel sve u redu, jel imaš neki problem"? Ja kažem nemam sve je u redu, ističe Rebrača i dodaje: 

"On me ponovo pita "Ako te nešto mući reci, da porazgovaramo" Ja kažem "Ma sve je okej, što me pitaš" On mi kaže "pa čuo sam da je bilo nešto u svlačionici". Ja kažem, ma ništa posebno pustili preglasno muziku u 8 ujutru". poručio je nekadašnji košarkaš. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!