BRUKS PRESREĆNA ZBOG EP - ANDERSON: Trener izvukla iz nas najbolje

Tanjug

14. 11. 2020. u 22:11

KAPITEN košarkašica Srbije Jelena Bruks izjavila je da je srećna što su uspe­le da pobede Tursku i da osi­gu­ra­ju prolazak na Evrop­sko pr­ven­stvo.

БРУКС ПРЕСРЕЋНА ЗБОГ ЕП - АНДЕРСОН: Тренер извукла из нас најбоље

FOTO: KSS

Košarkašice Srbije pobedili su večeras Tursku 83:76 posle produžetaka u FIBA balonu u Istanbulu, čime su izborile plasman na EP 2021.godine.

"Kao što smo svi i vi­de­li, Sr­bi­ja uvek vo­li da ide onim te­žim pu­tem. Ali, u po­sled­njih pet mi­nu­ta sa­mo po­ka­za­le ka­ko je tre­ba­lo da igra­mo od po­čet­ka. Mi­slim da smo ce­lu utak­mi­cu dr­ža­le na­šu od­bra­nu, naš si­stem. Ni­je bi­lo la­ko. Tur­ska je bi­la mal­te­ne u punom sasta­vu. Pre­sreć­na sam što smo uspe­le da iz­vu­če­mo ovo i da osi­gu­ra­mo prolazak na Evrop­sko pr­ven­stvo", rekla je Bruks za sajt KSS.

Najzaslužnija za pobedu Srbije Ivon An­derson (25 poena, šest asistencija, pet skokova) kaže da je odlučio talenat i to što ekipa ima dobrog trenera.

"Bi­la je te­ška utak­mi­ca. Se­lek­ci­ja Tur­ske je go­di­na­ma na oku­pu. Za ovu ak­ci­ju su trenirale ce­lu ne­de­lju, jer im je se­zo­na prekinu­ta, dok mi još po­ku­ša­va­mo da se uigra­mo. Bi­le su sprem­ne za ve­li­ku bor­bu i sre­ćom po nas, ni­smo pa­le, uz­vra­ti­le smo istom me­rom. U od­lu­ču­ju­ćim tre­nu­ci­ma, uradi­le smo ono što je tre­ba­lo da ura­di­mo. Od­lu­či­lo na­še is­ku­stvo i tale­nat, ali i tre­ner­ski deo po­sla. Do­bro smo vo­đe­ne, naš tre­ner je iz nas iz­vu­kla ono naj­bo­lje", rekla je Anderson.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (2)

Kako da vreme na poslu bude ispunjeno zadovoljstvom – Pogledajte dugačak spisak benefita koje nudi Mercator-S