OBRADOVIĆ PRED DUEL U MILANU: Olimpija je tim za Fajnal for, ali očekujem da ćemo odigrati dobar meč

Novosti online

17. 11. 2020. u 16:39

KOŠARKAŠI Crvene zvezde u sredu gostuju Olimpiji iz Milana u 9. kolu Evrolige, a očekivanja od ove utakmice izneo je trener crveno-belih Saša Obradović.

ОБРАДОВИЋ ПРЕД ДУЕЛ У МИЛАНУ: Олимпија је тим за Фајнал фор, али очекујем да ћемо одиграти добар меч

FOTO: KK Cibona/Željko Baksaj

Ekspedicija kluba sa Malog Kalemegdana u utorak u večernjim časovima stiže u "grad mode". Zvezda u njemu po tradiciji dobro prolazi.

Tri puta su ovi timovi odmerili snage u Italiji i crveno-beli su u svakom meču izlazili kao pobednici.

Strateg Zvezde je istakao da igrači moraju da pokažu reakciju nakon lošeg izdanja i teškom mukom izvojevane pobede protiv Splita u ABA ligi.

- Igramo utakmicu protiv ekipe koja je napravljena za Fajnal for i tu nema nikakve tajne. Na svakoj poziciji gramo imaju ogroman kvaliteti sa svake od tih pozicija nam stiže pretnja. Vratio se Panter, malo pre njega i još nekoliko igrača, znači dočekuje nas tim koji je kod kuće favorit i koji će nas dočekati u najboljem izdanju jer su zbog ove konfuzije sa testovima imali prilike da se osveže, treniraju, odigrali su i jednu utakmicu u nedelju. Ipak, očekujem da ćemo odigrati dobru utakmicu i da ćemo se boriti svih 40 minuta - rekao je Obradović.

Iskusni krilni košarkaš Marko Simonović je protiv Splita odigrao 300. utakmicu u crveno-belom i bio je jedan od najzaslužnijih za trijumf nad hrvatskom ekipom.

- Protiv Armanija ćemo morati mnogo bolje nego u nedelju… Iskusna ekipa koju vode Serhio Rodrigez i Vladimir Micov, stigli su Panter, Dilejni, iskusni Hajns i Datome. Na svakoj poziciji imaju po dva kvalitetna igrača. Ovo je vrlo iskusna ekipa stvorena da napravi rezultat odmah. Njih je u jednom trenutku kao i mnoge druge ekipe "presekla" korona, sada su imali i te lažne rezultate, ali su u utakmici sa Kantuom pokazali u nedelju da ta pauza nije ostavila mnogo traga. Očekuje nas mnogo težak posao, i prvo i osnovno je da uđemo čvrsto u utakmicu, i posebno da ne dozvoljavamo nikakve padove u igri, jer se to često ponavljamo, ovakvi padovi na tom nivou se ne praštaju. Za početak, nadam se da ćemo odigrati dobru utakmicu, samim tim imati i šansu da dođemo do bodova - zaključio je ovaj 34-godišnjak.

Podsetimo, utakmica Olimpija Milano - Crvena zvezda igra se sutra od 20.45 u "Medijolanum Forumu".

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POČINJE TENISKI USTANAK: Đoković je upozoravao, nisu slušali - Teniseri sada najavljuju štrajk