KORONA POMAŽE PARTIZANU! Huventud nekompletan u Beogradu

Novosti online

18. 11. 2020. u 13:13

ODLOŽENI meč Evrokupa između Partizana i Huventuda konačeno će biti odigran u četvrtak, iako ekipa iz Badalone još nije kompletirala redove posle epidemije koronavirusa.

КОРОНА ПОМАЖЕ ПАРТИЗАНУ! Хувентуд некомплетан у Београду

FOTO: KK Partizan

Crno-beli i ekipa iz Badalone prvobitno je trebalo da se sastanu početkom novembra, ali je duel šestog kola odložen zbog pozitivnih nalaza na koronavirus u redovima katalonskog tima.

Huventud se u utorak vratio na teren, ali španska ekipa još nije kompletirala redove.

Pozitivni na koronavirus i dalje su Hrvat Ante Tomić i Nenad Dimitrijević, a zbog povrede u Beograd neće putovati ni Pau Ribas. Dakle, stručni štab ne može da računa na trojicu startera, koji su u prvom meču protiv crno-belih u Badaloni postigli skoro polovinu poena za svoj tim, 42 od 85.

Uprkos porazu u prethodnom kolu od Bahčešehira, Huventud je lider grupe H sa pet pobeda iz šest utakmica, dok partizan ima polovičan učinak.

Duel u Hali sportova "Ranko Žeravica" na programu je u četvrtak u 20:30 sati.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!