HRABRO NA LIDERA: Zvezda želi da iznenadi Barselonu
KOŠARKAŠI Crvene zvezde večeras od 21 sati igraju protiv Barselone na gostovanju u 10. kolu Evrolige.
Crveno-beli susret protiv trenutnog lidera u Evroligi (skor 7-1) dočekuju posle pobede protiv Armanija u Milanu.
Trener Saša Obradović nada da se će njegova napraviti iznenađenje.
- Igramo protiv još jedne ekipe koja je favorit za TOP 4. Puno kvaliteta na svakoj poziciji. Igraju kod kuće, imaju ulogu favorita. Kada igramo protiv ekipa koje su uslovno rečeno „na papiru" bolje, vrlo je važno i kakav utisak ostavljate. Očekujem da odigramo dobro i zašto da ne i da iznenadimo ako nam se ukaže šansa -rekao je Obradović.
Prvotimac Zvezde Marko Jagodić-Kuridža rekao je da očekuje izuzetno tešku utakmicu, ali i da ekipa u Barselonu dolazi u dobrom raspoloženju nakon velike pobede u Milanu.
- To ne znači da idemo tamo sa namerom da ne odigramo dobru, čvrstu utakmicu i pokušamo da iznenadimo Barselonu. Igraju sjajno, što se vidi i po njihovom plasmanu na tabeli. Prvi su i to zasluženo. Popunjeni su na svim mestima, ne zna se odakle preti veća opasnost i svako u rukama te večeri može da ima veliki broj poena. Predvodi ih Mirotić fantastičan igrač, ali daleko da su ostali manje kvalitetni. Moramo da odigramo kao u Milanu konstantno i strpljivo i imaćemo našu šansu - rekao je Jagodić-Kuridža.
Preporučujemo
ZASTRAŠUJUĆE! Zagubio je dobitni tiket, a kada je pronašao onog ko ga je "podigao" zapalio mu je kuću (VIDEO)
"Kladioničarske priče" Milana Đurice su video-projekat kompanije Novosti namenjen svim ljubiteljima sportskog klađenja koji mogu da uživaju u zanimljivim pričama najpoznatijeg srpskog tipstera i njegovih gostiju.
28. 12. 2024. u 10:05
ČASTIO SE ZA NOVU GODINU: Granit Džaka došao u Srbiju
Jedan je od najomraženijih fudbalera među Srbima. Ali baš on, Granit Džaka, na teritoriju Srbije je došao.
31. 12. 2024. u 19:42
ISTINA O SLANINI I SVINjSKOJ MASTI: Stručnjaci otkrivaju - šta zaista jedemo
TRADICIONALNE namirnice poput svinjske masti, slanine i luka zauzimaju posebno mesto u kulinarskoj tradiciji mnogih regija, posebno na ovim prostorima.
31. 12. 2024. u 15:10
Komentari (0)