GORDIĆ POSLE HUVENTUDA: Važna pobeda, moramo da seodmorimo pred Zvezdu

Novosti online

20. 11. 2020. u 10:27

KOŠARKAŠ Partizana Nemanja Gordić izjavio je da je njegov tim ostvario važnu pobedu u teškom meču protiv Huventuda.

ГОРДИЋ ПОСЛЕ ХУВЕНТУДА: Важна победа, морамо да сеодморимо пред Звезду

Nemanja Gordić foto: N.Paraušić

Crno-beli su sinoć u zaostalom meču 6. runde Evrokupa pobedili španskog predstavnika 78:75, što im je drugi trijumf u nizu ya manje od 48 sati i sada imaju skor od 4-3 u ovom takmičenju.

- Teška utakmica. Iako smo znali da dolaze bez maltene glavnih igrača. Imaju izuzetno dobar sistem, dobrog trenera. Kad smo i vodili petnaestak razlike, trener nas je upozoravao da oni mogu da se vrate u roku od dva minuta, što su i pokazali. Ušli smo u neizvesnu završnicu, ali drago mi je da smo ipak uspeli da privedemo utakmicu kraju. Teško je bilo i zato što smo imali tešku utakmicu pre dva dana, ali najvažnije je da smo ostvarili veliku pobedu - rekao je Gordić za TV Partizan.

Grodić, koji je bio najefikasniji u pobedničkom tim sa 16 poena i samo dva promašena šuta, svestan je grešaka koje su pravili u poslednjoj deonioci i čestitao je rivalu na prikazanoj igri u tom delu meča.

- Ušli su u seriju, pogađali su šuteve. Mi smo promašili nekoliko otvorenih i zamalo to da nas košta, ali srećom nije.

Crno-bele posle dve vezane utakmice u Evrokupu u ponedeljak očekuje susret protiv Crvene zvezde u 8. kolu ABA lige.

- Prvo da se odmorimo od ove dve naporne utakmice. Svesni smo šta nas čeka i protiv koga igramo. Nadam se da ćemo što bolje spremiti do ponedeljka - zakljčio je Gordić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

KADA se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

21. 09. 2024. u 19:21

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!