POČELO OKUPLJANJE U FINSKOJ: Košarkaši se spremaju za ključni deo kvalifikacija

Novosti online

23. 11. 2020. u 16:24

HELSINKI će biti baza košarkaške reprezentacije Srbije za predstojeći kvalifikacioni “prozor” za Evropsko prvenstvo 2022. godine, a delegacija KSS ma čelu sa predѕsednikom Danilovićem i selektorom Kokškovim u ponedeljak je stigla u glavni grad Finske.

ПОЧЕЛО ОКУПЉАЊЕ У ФИНСКОЈ: Кошаркаши се спремају за кључни део квалификација

Foto: N.Paraušić

Usled pandemije virusa korona, kvalifikacioni mečevi grupe E će se igrati u “balonu” u finskom gradu Espo, a reprezentacija Srbije će u novembarskim kvalifikacijama odigrati dva susreta - protiv reprezentacije Švajcarske u subotu i protiv domaćine Finske dva dana kasnije.

Delegaciji KSS do kraja dana će se pridružiti devetorica igrača: Aleksa Avramović, Danilo Anđušić, Dejan Kravić, Stefan Pot, Dalibor Ilić, Marko Jeremić, Dragan Apić, Jovan Novak i Stefan Peno.

Dan kasnije, nakon derbija između Partizana i Crvene zvezde, put Finske će krenuti još petorica reprezentativaca: Boriša Simanić, Marko Simonović, Aleksa Radanov, Rade Zagorac i Nemanja Dangubić.

Srbija je u dosadašnjem delu kvalifikacijama za Evrobasket 2022. odigrala dve utakmice - pobedila je Finsku a u drugom kolu poražena je od Gruzije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

SOCIJALNO PREDUZETNIŠTVO: Spoj inovacija i društvene odgovornosti