OBRADOVIĆ NAKON EFESA: Moraćemo da porazgovaramo o nekim stvarima, da ispravimo šta treba

Novosti online

26. 11. 2020. u 21:45

KOŠARKAŠI Crvene zvezde poraženi su od Efes sa 75:64 u 11. kolu Evrolige, a trener Saša Obradović nije bio zadovoljan izdanjem svojih igrača.

ОБРАДОВИЋ НАКОН ЕФЕСА: Мораћемо да поразговарамо о неким стварима, да исправимо шта треба

FOTO: EPA

Iako je tim iz Istanbula bio znatno oslabljen ni to Beograđanima nije bilo dovoljno da dođu do trijumfa.

- Posle toliko teških utakmica i gustog rasporeda nije bilo lako odigrati sve mečeve u visokom ritmu. Igrali smo u skraćenoj rotaciji protiv jednog od najboljih timova Evrolige. U takvim okolnostima, nismo mogli da odgovorimo energijom na igru Efesa. Falilo je Efesu dosta kvalitetnih igrača, ali videli ste da je to ekipa koja ima kvalitet i bez Micića, Bobue, Danstona i Plajsa. Oni su izneli veliku energiju u ovoj utakmici, a mi smo dosta patili u tom aspektu. Nismo imali dovoljno vremena da se taktički spremimo za meč s Efesom, više smo se oporavljali od derbija. Videli ste u više manjih situacija razliku u kvalitetu između nas i njih - rekao je Obradović.

Treba reći i da je Zvezda igrala bez dva jako važna igrača - Langstona Hola i Džonija O'Brajanta koji imaju malih problema sa povredom.

- Ne bih previše voleo da tražim izgovore, to nam je – što nam je. Sa Holom i O’Brajantom bismo mogli da držimo energetski ovu utakmicu. Dobra je vest što oni nisu teže povređeni i što u narednih sedam dana možemo da se spremimo, regenerišemo, što možemo da radimo na timskoj hemiji.

Crveno-belima sada sledi sedam dana pauze, pa onda gostovanje Makabiju, a nakon toga u Beograd stiže podgorička Budućnost.

- Moraćemo da porazgovaramo o nekim stvarima, da vidimo zajedno šta smo mogli bolje da uradimo u prethodnom periodu, da poradimo na tome da ispravimo neke stvari. Imaćemo sada više vremena da radimo na treninzima, što je jako važno. Nadam se boljem periodu za nas - zaključio je Obradović.

Podsetimo, Zvezda sada ima učinak 4-7.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

KADA se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

21. 09. 2024. u 19:21

Komentari (2)

TUGA: Preminula velika NBA legenda! Odmah se oglasio Čarls Barkli