BELINELI: Virtus ima sjajne igrače poput Teodosića, zato sam odlučio da se pridružim klubu

Novosti online

27. 11. 2020. u 18:05

ALEKSANDAR Đorđević je dobio veliko pojačanje u vidu Marka Belinelija, a Italijan ističe da je u Virtus došao zbog Miloša Teodosića.

БЕЛИНЕЛИ: Виртус има сјајне играче попут Теодосића, зато сам одлучио да се придружим клубу

Foto: EPA-EFE/ERIK S. LESSER

Iskusni 34-godišnji igrač je 13 godina proveo u NBA ligi. Odlučio je da se vrati u Evropu i pridruži se timu iz Bolonje.

Sjajni šuter je u intervju za "Gazeta delo sport" je otkrio zbog čega se odlučio da potpiše ugovor sa italijanskim velikanom.

- Imao sam ponude od NBA timova, ali nijedna nije bila dovoljno dobra da me motiviše da ostanem tamo. Volim košarku i volim da budem deo nečega bitno, ako ću biti deo tima želim i da igram, da budem protagonista. Kada nisam dobio ponude koje želim, počeo sam da se osvrćem na ponude iz Evrope i tada se jedna izdvojila, Virtus Bolonja. Za nekoliko sati sam doneo odluku, sve je bilo nekako brzo, a pomogli su mi ljudi iz mog okruženja. Virtus ima prelepu priču, u tom timu sam imao debi u profesionalnoj košarci, a onda su bakrotirali i morao sam da odem. Vraćam se tamo gde je sve počelo, to je veliki klub pun tradicije i sada imaju sjajne igrače poput Miloša Teodosića. Zato sam i odlučio da se priključim - rekao je Belineli.

Ciljevi Virtusa su jasni, a isto razmišlja i Belineli.

- Nikada nisam osvojio Evroligu. Sa Fortitudom sam bio šampion Italije, ali je vreme za nove trofeje u vitrini se slaže - zaključio je šampion NBA lige sa San Antonio Sparsima.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POČINJE TENISKI USTANAK: Đoković je upozoravao, nisu slušali - Teniseri sada najavljuju štrajk