IGOR KOKOŠKOV: Fizički su bili bolji od nas, šutirali su jako dobro

Novosti online

28. 11. 2020. u 18:48

KOŠARKAŠI Srbije poraženi su od Švajcarske 92:90.

ИГОР КОКОШКОВ: Физички су били бољи од нас, шутирали су јако добро

FOTO: FIBA

Duel u Finskoj Srbija neće po dobru pamtiti, imali su srpski košarkaši dosta problema da zaustave šut protivnika, ali i da uspostave svoju igru. 

Selektor Igor Kokoškov nakon meča je analizirao meč. 

"Čestitao bih Švajcarskoj na pobedi i sjajnoj šuterskoj predstavi. Došli smo da se takmičimo, ali smo napravili neke psihološke greške koje su nas koštale. U napadu, to je bio nedostatak sampouzdanja, a defanzivno to je bio nedostatak komunikacije i neke sitnice. Fizički su bili bolji od nas, šutirali su jako dobro, sedam pogođenih trojki u uvodnoj četvrtini im je donelo samopouzdanje. Slažem se, nov smo tim i moramo da gledamo napred i naučimo iz grešaka koje smo napravili danas", rekao je Kokoškov.

Pratite "Novosti sport" na Fejsbuku 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (3)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!