SRBIJI PRETI TRAGEDIJA: Ovo "orlovi" moraju da urade ukoliko žele na Evropsko prvenstvo

Novosti online

28. 11. 2020. u 19:26 >> 19:33

Istina, sve je i dalje u rukama izabranika Igora Kokoškova, ali ukoliko tim trenera Fenerbahčea ne počne da pobeđuje (već u ponedeljak protiv Finske, 18), loše nam se piše.

СРБИЈИ ПРЕТИ ТРАГЕДИЈА: Ово орлови морају да ураде уколико желе на Европско првенство

FOTO: FIBA

Naime, lako se može desiti da Orlovi ostanu bez Evropskog prvenstva, iako tri od četiri selekcije u grupi idu na finalni turnir Šampionata Starog kontinenta.

Preciznije, ako Finska pobedi Gruziju, situacija će se umnogome zakomplikovati u našoj grupi. 

Gruzini posle dva kola imaju maksimalan skor (2-0) i drže lidersku poziciju, a potencijalnom pobedom Finske obe reprezentacije bi došle na dve pobede i poraz, pa bi delile prvo i drugo mesto.

U tom slučaju, Srbija bi "dotakla dno" i pala na poslednju poziciju (jedina ne vodi na EP), jer posle poraza od Sajdžija imaju skor 1-2, ali su Švajcarci u boljem položaju zbog pobede nad izabranicima Igora Kokoškova.

Orlovima nakon duela sa Finskom, u februaru slede mečevi sa Gruzijom i Švajcarskom. Eventualna dva poraza od Gruzina i Švajcaraca, mogla bi da Srbiju izbace sa Evrobasketa.

(Srbija danas) 

Pratite "Novosti sport" na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!