ZVEZDA OTPUTOVALA U IZRAEL Obradović: Prijao nam je odmor

Novosti online

02. 12. 2020. u 12:00

KOŠARKAŠI Crvene zvezde otputovali su u Izrael, gde ih u četvrtak očekuje meč 12. kola Evrolige protiv Makabija u Tel Avivu. Igrači koji su nastupali za reprezentaciju otputovali su iz Finske preko Frankfurta.

ЗВЕЗДА ОТПУТОВАЛА У ИЗРАЕЛ Обрадовић: Пријао нам је одмор

Foto: ABA liga

Meč se igra u dvorani „Menora Mivtačim“ od 20.05 časova.

Crveno-beli su prethodnih 7 dana iskoristili FIBA „prozor“ i spremni dočekaju decembarske izazove koji kreću utakmicom u Tel Avivu a nastavljaju se već tokom vikenda protiv Budućnosti u 9. kolu ABA lige u Beogradu.

Pred put u Tel Aviv trener crveno-belih Saša Obradović nije na raspolaganju imao trojicu igrača koji su bili sa reprezentacijom, dok se Lengston Hol polako vraća u trenažni proces nakon povrede koju je zadobio prethodnog ponedeljka:

 – Dobro nam je došla ova pauza, da se osvežimo nakon teškog perioda. Gledali smo da oporavimo ekipu, da neke stvari uslovno rečeno „pročistimo“ i očekujem da će sve to bolje da izgleda. Nedostajalo nam je, i to je posebno bilo vidljivo na poslednjoj utakmici, te energije protiv EFES-a kada smo želeli da igramo u visokom ritmu, a nismo mogli. Očekujem da sada to bude drugačije – rekao je trener crveno-belih i osvrnuo se na narednog protivnika ekipu Makabija:

– Očekuje nas utakmica protiv ekipe koja ne zaslužuje da se nalazi tu gde jeste trenutno. Izgubili su nekoliko utakmica na samom kraju, na jednu loptu. Tim koji je napravljen u najmanju ruku da bude u TOP 8, sada su i kompletni, Di Bartolomeo i Omri Kaspi su se vratili u tim. Glavna poluga tima je svakako bekovska linija u kojoj su Vilbekin, kao jedan od najboljih plejmejkera Evrope, Ilajdža Brajant i Doson. Mogu da dobiju svakoga, daću primer utakmice sa Žalgirisom, način na koji su ih pretrčali i brzo dolazili do realizacije. To je sigurno jedan od ključeva – kontrola u igri i balansa koji moramo da pronađemo – naglasio je Obradović.

Ovo će biti 11.duel Zvezde i Makabija u Evroligi, skor je trenutno 5-5. Poslednji meč koji su dva kluba odigrala u Evroligi, bio je ujedno i poslednji takmičarski meč u prethodnoj sezoni, koja je prekinuta i poništena zbog pandemije Kovid-19, a crveno-beli su slavili 92:76.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

NOĆ PRED DERBI: Visio na kolima Bake Praseta dok je vozio kroz centar BG-a - as Zvezde i sin fudbalske legende (VIDEO)