OSVAJANJE TEL AVIVA: Zvezda gostuje Makabiju i nada se iznenađenju

G. K.

03. 12. 2020. u 08:09

ISKORISTILA je Crvena zvezda sedam dana pauze zbog reprezentativnih FIBA "prozora" da se što više odmori od napornog rasporeda utakmica i putovanja, ali i kvalitetno trenira, pa će orna i sveža večeras izaći na megdan Makabiju u Tel Avivu, u 12. kolu Evrolige (20.05).

ОСВАЈАЊЕ ТЕЛ АВИВА: Звезда гостује Макабију и нада се изненађењу

Kori Volden Foto N. Paraušić

- Očekuje nas utakmica protiv ekipe koja ne zaslužuje da se nalazi tu gde je trenutno. Tim je napravljen, u najmanju ruku, za "top 8". Kompletni ulaze u meč, Di Bartolomeo i Omri Kaspi su se vratili u tim. Glavna poluga je, svakako, bekovska linija u kojoj su Vilbekin, kao jedan od najboljih plejmejkera Evrope, uz Ilajdžu Brajanta i Dosona. Nama je dobro došla ova pauza da se osvežimo posle teškog perioda. Gledali smo da oporavimo ekipu, da neke stvari, uslovno rečeno, "pročistimo" i očekujem da će sve to bolje izgledati - rekao je strateg crveno-belih Saša Obradović.

Naš predstavnik se nalazi na skoru od četiri pobede i sedam poraza, dok je "ponos Izraela" na 3-8.

Biće ovo 11. međusobni duel dva tima, a trenutni odnos pobeda i poraza je izjednačen (5-5), što jasno stavlja do znanja da Zvezdi odgovara Makabijeva košarka.

Poslednji obračun je pripao crveno-belima prošle sezone, tik pred pandemiju, kada je u Beogradu bila ubedljiva sa 92:76.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Kako da vreme na poslu bude ispunjeno zadovoljstvom – Pogledajte dugačak spisak benefita koje nudi Mercator-S