LEJKERSI ODRADILI VELIKI POSAO: Dejvisu 190 miliona za petogodišnju vernost!

Novosti online

03. 12. 2020. u 16:02 >> 17:24

Kako izveštavaju mediji u Americi, Entoni Dejvis je u završnim pregovorima sa Los Anđeles Lejkersima oko potpisivanja novog petogodišnjeg ugovora po kom će zaraditi 190 miliona dolara.

ЛЕЈКЕРСИ ОДРАДИЛИ ВЕЛИКИ ПОСАО: Дејвису 190 милиона за петогодишњу верност!

Foto: Tanjug/P Photo/Mark J. Terrill

Dejvis, koji je sa Lejkersima osvojio titulu u svojoj prvoj sezoni u timu, će potpisati maksimalni ugovor. On traje pet godina, a uključuje i opciju da pred petu sezonu sa Lejkersima Dejvis može da raskine saradnju.

Entoni bi u prvoj sezoni zaradio preko 35 miliona dolara, svake godine bi se cifra uvećavala da bi u poslednjoj zarada iznosila preko 43 miliona.

Inače bilo je jasno da će ovaj košarkaš nastaviti da igra za Lejkerse, a jedino je trebalo da se ugovore detalji ugovora i dužina trajanja. Na kraju AD ostaje dve sezone duže od Lebrona Džejmsa u Lejkersima koji ima potpisanu saradnju do 2024.

(SPORT KLUB) 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

SOCIJALNO PREDUZETNIŠTVO: Spoj inovacija i društvene odgovornosti