KOŠARKAŠKI SAVEZ SRBIJE: Velika pomoć Vlade Republike Srbije srpskim klubovima

Novosti online

03. 12. 2020. u 20:25

VLADA Republike Srbije donela je Uredbu o utvrđivanju Programa finansijske podrške sportskim organizacijama u otežanim ekonomskim uslovima usled pandemije COVID ‒ 19 izazvane virusom SARS‒CoV‒2, a koja uključuje finansijsku pomoć i košarkaškim klubovima.

КОШАРКАШКИ САВЕЗ СРБИЈЕ: Велика помоћ Владе Републике Србије српским клубовима

FOTO: KSS

Realizacija pomoći Vlade Republike Srbije ostvarena je  preko Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije i Košarkaškog saveza Srbije.

Danas su svi klubovi kojima je namenjena ova pomoć dobili sredstva sa uputstvom za pravdanje istix.

"Kao odgovorna organizacija, Košarkaški savez Srbije se u svoje ime i ime klubova zahvaljuje Vladi Republike Srbije, Ministarstvu omladine i sporta Republike Srbije, na ogromnoj podršci našim klubovima.Svesni smo da će klubovi racionalnom upotrebom sredstava podići nivo rada i kvalitet našeg najtrofejnijeg i nacionalnog sporta", saopštili su iz KSS-a.

Takođe dodaju da je Košarkaški savez Srbije uputio pomoć klubovima u visini rate dela članarine koji pripada Košarkaškom savezu Srbije, a koja nije zanemarujuća.

To je još jedna u nizu akcija kojom Košarkaški savez pomaže svoje klubove.

Nakon podele lopti svim klubovima seniorskih rangova takmičenja i Kvalitetnih liga mlađih kategorija KSS, finasiranja direktnih prenosa Prve ženske lige Srbije i Druge Muške lige Srbije, isplate troškova službenih lica, Košarkaški savez Srbije će ove godine finasirati i kompletne putne troškove klubova Roda juniorske lige Srbije, Triglav kadetske lige i Triglav lige za kadetkinje, kao i nabavku sportske opreme za klubove učesnike pomenutih takmičenja mlađih kategorija.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)