OKLAHOMA ŠOKIRALA POKUŠEVSKOG: Dobio multimilionski ugovor, a da ga niko iz kluba nije kontaktirao

Novosti online

04. 12. 2020. u 21:02

JEDINI Srbin na NBA draftu 2020. godine bio je Aleksej Pokuševski, mada je bilo još dobro poznatih lica. Deni Avdija je izašao sa srpskom zastavom na reveru, a novog centra Čikago Bulsa znamo iz ABA lige.

ОКЛАХОМА ШОКИРАЛА ПОКУШЕВСКОГ: Добио мултимилионски уговор, а да га нико из  клуба није контактирао

FOTO: N. Paraušić

Ipak, samo Pokuševski ima pravo nastupa za Srbiju, a on će svoju karijeru posle Olimpijakosa graditi u Oklahoma Sitiju. Timu za koji nije očekivao da će ga birati. 

"Kao što sam već rekao, šokiran sam što sam izabran sa 17. mesta i što idem u Oklahomu. Bio sam šokiran jer nisam znao da će se to desiti", rekao je Pokuševski i objasnio da ga niko iz Tandera nije kontaktirao pre drafta.

Istakao je da je zadovoljan atmosferom i da se brzo uklopio, a on je sa klubom potpisao ugovor na 2+1+1 godinu. Prve dve sezone su mu garantovane i dobiće 2.9 miliona dolara u prvoj i 3.1 milion dolara u drugoj godini. 

Sledeće dve godine klub ima pravo da ga zadrži - prvu za 3.25 miliona dolara, a drugu za 5 miliona. Što znači da ceo ugovor vredi oko 13 miliona dolara. 

(MONDO) 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)