ABA LIGA: Cibona sigurna protiv FMP na otvaranju 9. kola

Novosti online

04. 12. 2020. u 22:37

KOŠARKAŠI Cibone savladali su u Zagrebu ekipu FMP-a, u prvom meču devetog kola ABA lige sa 93:80 tako stigli do treće pobede u sezoni.

АБА ЛИГА: Цибона сигурна против ФМП на отварању 9. кола

Foto: D. Stjepanović

Gosti iz Beograda bolje su počeli utakmicu i posle uveodnih 10 minuta imali prednost. Međutim, Vukovi su u drugoj četvrtini uspeli da odigraju mnogo bolje i do poluvremena obezbede pet poena prednosti (53:48). 

U nastavku je Cibona uspešno čuvala prednost, da bi u poslednjoj četvrtini i definitivno rešila pitanje pobednika.

Najefikasniji u redovima Cibone i na čitavom meču bio je Ivan Novačić sa 28 poena, dok je je Filip Bundović postigao 20. 

Kod FMP-a je Okben Ulubaj postigao 16, a Nemanja Nenandić 15 poena, dok su po 14 postigli Stefan Lazarević i Sava Lešić.

Pratite "Novosti sport" na Fejsbuku 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!