EVROKUP: Cedevita Olimpija ubedljiva protiv Trenta

Novosti online

08. 12. 2020. u 21:37

KOŠARKAŠI Cedevita Olimpije pobedili su danas na domaćem terenu ekipu Trenta sa 87:65 (20:21, 24:14, 26:9, 17:21), u utakmici devetog kola Grupe D Evrokupa.

ЕВРОКУП: Цедевита Олимпија убедљива против Трента

Foto: ABA liga

Ljubljanskoj ekipi sada je potrebeno da ekipa Promiteasa pobedi na gostovanju Nanter, da bi još večeras prošla u drugu fazu Evrokupa.

Najefikasniji u domaćoj ekipi bio je Jaka Blažič sa 15 poena, četiri skoka i tri asistencije, dok su po 14 poena postigli Džarod Džons i Kendrik Peri. Džons je dodao osam skokova, dok je Peri imao sedam asistencija na meču.

U gostujćoj ekipi najbolji učinak imao je Džejkori Vilijams sa 20 poena i devet skokova, Toto Foraj je dodao 14 poena, a Geri Braun je postigao devet poena uz pet skokova i tri asistencije.

Ekipa Cedevita Olimpije ima skor od pet pobeda i tri poraza i trenutno zauzima treću poziciju u grupi, dok ekipa Trenta ima šest pobeda i tri poraza i već se plasirala u TOP 16 fazu Evrokupa.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

TURIZAM KAO FAKTOR MIRA: Obrazovno i duhovno iskustvo koje širi um