ANZULOVIĆ O CRNO-BELIMA: Partizan je favorit ne samo protiv nas, već i u celoj ligi

Beta

18. 12. 2020. u 11:18

TRENER košarkaša Krke Vladimir Anzulović rekao je danas da je Partizan favorit, ali da će njegov tim dati sve od sebe u predstojećem meču ABA lige.

АНЗУЛОВИЋ О ЦРНО-БЕЛИМА: Партизан је фаворит не само против нас, већ и у целој лиги

Foto ABA liga

"Partizan je favorit ne samo na sutrašnjoj utakmici, već i u celoj ligi. Dolaskom Saše Filipovskog podigli su nivo igre. Bez obzira na to što će nam ovo biti šesti meč u 13 dana, trudićemo se da damo sve od sebe, jer je igranje protiv Partizana izazov za svakog našeg igrača", rekao je Anzulović.

Košarkaši Krke dočekuju sutra ekipu Partizana u utakmici 11. kola ABA lige.

Krka je trenutno osma na tabeli regionalnog takmičenja sa četiri pobede i šest poraza, dok su crno-beli peti sa skorom 5/5.

"Igraćemo treću utakmicu ove nedelje... Partizan je veoma dobar protivnik, tako da nam motivacija i želja za pobedom ne smeju nedostajati. Verujem da ćemo se pripremiti za meč najbolje što možemo, da ćemo se boriti sa njima do poslednjeg trenutka i tako dobiti šansu za pobedu", rekao je košarkaš Krke Adin Vrabac.

Utakmica Krka - Partizan igra se sutra od 17.00.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POČINJE TENISKI USTANAK: Đoković je upozoravao, nisu slušali - Teniseri sada najavljuju štrajk