FILIPOVSKI PRED KRKU: Izgubljene lopte da svedemo na minimum

Beta

18. 12. 2020. u 11:49

TRENER košarkaša Partizana Sašo Filipovski rekao je danas da je Krka neugodan protivnik i da će njegova ekipa u predstojećem meču ABA lige morati izgubljene lopte da svede na minimum i da igra timski i pametno.

ФИЛИПОВСКИ ПРЕД КРКУ: Изгубљене лопте да сведемо на минимум

Foto: N.Paraušić

"Krka je neugodan protivnik zato što postavljaju igru dosta riskantno... Moramo da odigramo sa viskom koncentracijom, pogotovo moramo da držimo odbranu i skok u visokom ritmu, da koristimo naše prednosti. U napadu smo u poslednjoj utakmici imali 17 izgubljenih lopti, tako da to moramo da svedemo na minimum i da igramo timski i pametno", rekao je Filipovski za Partizan TV.

Košarkaši Partizana sutra od 17.00 gostuju Krki u utakmici 11. kola ABA lige.

Crno-beli su trenutno peti na tabeli regionalnog takmičenja sa pet pobeda i isto toliko poraza, dok je Krka osma sa skorom 4/6.

Ekipa Partizana je ove nedelje saznala i protivnike u Top 16 fazi Evrokupa - to su Lokomotiva Kuban, Trento i Metropoliten iz Pariza.

"Borili smo za viša mesta, nije nam uspelo i završili smo na toj četvrtoj poziciji. Zadovoljan sam što smo se kvalifikovali, u odnosu na situaciju. Ako želiš biti najbolji, moraš se boriti sa najboljima", rekao je Filipovski.

On je naveo da će svaka od šest utakmica biti važna, a i, kako je dodao, nada se da će se i sreća okrenuti.

"Igramo šest utakmica i svaka je važna, svaki protivnik je jak, svaki je poseban, imaju svoj sistem igre. Daćemo sve od sebe. Ići ćemo ponovo korak po korak. Nadam se da će i sreća da se okrene, pa da mi dobijamo utakmice za poen", rekao je trener Partizana.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POČINJE TENISKI USTANAK: Đoković je upozoravao, nisu slušali - Teniseri sada najavljuju štrajk