SAIGRAČ HVALI JOKIĆA: Uvek je u tererani posle utakmice, vodi računa o oporavku
KOŠARKAŠ Denvera Majkl Porter junior pohvalno je govorio o saigraču Nikoli Jokiću.
Istakao je da Srbin ima veliki uticaj na tim, kao i da sjajni centar mnogo pažnje posvećuje svom telu, fizičkoj pripremi i oporavku.
- Stvarno poštujem kako se Nikola ponaša van terena - rekao je Porter junior i dodao:
- Nezavisno od toga da li odigra dobro ili loše, uvek je u teretani posle utakmice, vodi računa da potpuno odradi oporavak pre nego što napusti halu. Trudi se da se uvek dobro naspava, kako bi bio spreman za sledeći dan.
Poslednjih nekoliko godina Jokić se pokazao kao jedan od najboljih centara NBA lige.
- Uvek možemo da računamo da će biti konstantan. Ne moramo da razmišljamo o tome da li će igrati određene utakmice zbog premora, znamo da je spreman da igra svaki dan.
Igrači Nagetsa su navikli da momak iz Sombora bude taj koji će vući čitavu ekipu.
- Rekao bih da je dostupnost njegova najveća vrlina. Uvek je dostupan, znaš šta od njega možeš da očekuješ. Znamo šta donosi na terenu i on uči kako da bude vođa - zaključio je Porter junior.
Podsetimo, nova sezona najkvalitetnije košarkaške lige na svetu startuje 22. decembra.
Zapratite Novosti sport na Fejsbuku
Preporučujemo
FENER KONAČNO POBEDIO: Kokoškov razbio Alimpijevića, Bursaspor ostao na minus 36
20. 12. 2020. u 15:24
ZASTRAŠUJUĆE! Zagubio je dobitni tiket, a kada je pronašao onog ko ga je "podigao" zapalio mu je kuću (VIDEO)
"Kladioničarske priče" Milana Đurice su video-projekat kompanije Novosti namenjen svim ljubiteljima sportskog klađenja koji mogu da uživaju u zanimljivim pričama najpoznatijeg srpskog tipstera i njegovih gostiju.
28. 12. 2024. u 10:05
ČASTIO SE ZA NOVU GODINU: Granit Džaka došao u Srbiju
Jedan je od najomraženijih fudbalera među Srbima. Ali baš on, Granit Džaka, na teritoriju Srbije je došao.
31. 12. 2024. u 19:42
ISTINA O SLANINI I SVINjSKOJ MASTI: Stručnjaci otkrivaju - šta zaista jedemo
TRADICIONALNE namirnice poput svinjske masti, slanine i luka zauzimaju posebno mesto u kulinarskoj tradiciji mnogih regija, posebno na ovim prostorima.
31. 12. 2024. u 15:10
Komentari (0)