LONČAR: Utakmica protiv Krke jedan od najgorih mečeva Partizana, bilo je odvratno!

Novosti online

22. 12. 2020. u 13:59

OŠTRA reakcija Nikole Lončara na poraz od Krke

ЛОНЧАР: Утакмица против Крке један од најгорих мечева Партизана, било је одвратно!

FOTO: Nebojša Paraušić

Sportski direktor Partizana Nikola Lončar istakao je da je poraz od Krke u ABA ligi rezultatom 69:50 bio vrlo bolan za crno-bele.

"Poslednja utakmica je bila katastrofalna, jedna od najgorih utakmica u poslednjih nekoliko godina i najgora ove sezone. Nismo ispoštovali dogovore pred utakmicu i nismo dobro odigrali. Ne bih da analiziram mnogo, nema šta da se analizira, jer je bilo sve jasno i bila je stvarno odvratna utakmica koju smo izgubili",  rekao je Lončar za TV Arena sport.

Crno-beli će odmarati narednog vikenda jer je Primorska istupila iz regionalnog takmičenja, a Partizan više nema prava na kiks i to je jasno svima u Humskoj.

"Iskoristićemo ovu nedelju da analiziramo te situacije koje su nam se dešavale. U ABA ligi se borimo i ne smemo da izgubimo skoro nijednu utakmicu do kraja i želimo da odemo u top 16 Evrokupa. Naravno da sam optimista, ja sam uvek optimista, možemo da se izborimo sa ovom situacijom, radićemo i bićemo pošteni prema sebi i pokazaćemo da li smo i koliko smo napravili dobar plan za utakmice koje nam predstoje", jasna je Lončar.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)