KARI OTKRIO KAKO JE IGRATI PROTIV DURENTA: Jednostavno... Užasno

Novosti online

23. 12. 2020. u 14:32

Košarkaši Bruklin Netsa uspešno su otvorili novu NBA sezonu, a pažnja medija i navijača bila je najviše posvećena povratku na parket nekadašnjeg najkorisnijeg igrača lige i dvostrukog šampoina – Kevina Durenta.

КАРИ ОТКРИО КАКО ЈЕ ИГРАТИ ПРОТИВ ДУРЕНТА: Једноставно... Ужасно

FOTO: EPA

Nekadašnji igrač Oklahoma Sitija i Golden Stejta vratio se posle više od 500 dana odsustva u zvaničnim NBA utakmicama.

Kevin Durent je imao 22 (7/16 iz igre), uz 5 skokova, 3 asistencije i 3 ukradene lopte, a u trećoj četvrtini nije ulazio u igru, baš kao ni Kajri Irving. Bruklin je na kraju slavio rezultatom 125:99.

„Mislim da smo solidno krenuli. Jedva sam čekao da se vratim i da dođem do prve pobede. Drago mi je bilo što smo mogli lako da završimo posao. Ne treba ja nikome ništa da dokazujem, treba samo da izađem na teren i igram. Želim da radim šta god trener od mene bude tražio, to je moj posao“, rekao je Kevin Durent.

Izjavu o Durentovom povratku na parket dao je i njegov nekadašnji saigrač Stef Kari, sa kojim je Durent nastupao u Golden Stejt Voriorsima. Novinari su ga pitali da jednom rečju opiše kako je bilo igrati protiv nekadašnjeg timskog kolege.

„Užasno“, jasan je bio Stef Kari.

„KD je izgledao zdrav i samouveren u svoje telo, što je sjajno za Bruklin, imajući u vidu iz kakve se povrede vraća“, zaključio je fantastični šuter.

Pratite "Novosti sport" na Fejsbuku 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!