KO ĆE U FINALE SA ZAPADA? Čarls Barkli ima iznenađujućeg favorita na koga je uplatio 100.000

Novosti online

24. 12. 2020. u 15:13

LEGENDARNI američki košarkaš Čarls Barkli ima svog favorita za osvajanje Zapadne konferencije NBA lige, a ime kluba će sve iznenaditi.

КО ЋЕ У ФИНАЛЕ СА ЗАПАДА? Чарлс Баркли има изненађујућег фаворита на кога је уплатио 100.000

FOTO: Printskrin/InsideNBA

Barkli je u emisiji uživo imenovao Portland Trejblejzers kao ekipu od koje očekuje da osvoji Zapad i plasira se u veliko finale NBA lige.

- Ovlašćujem svog agenta Marka, ovo je moja prva opklada. Želim da se kladim u 100.000 dolara da će Portland pobediti u Zapadnoj konferenciji. Završi taj posao za mene sutra, Mark - rekao je popularni Ser Čarls.

Portland je sezonu otvorio ubevljivim porazom 20 razlike od Jute, ali Barkli veruje da Demijen Lilard i drugovi imaju kvalitet potreban za plasman u Veliko finale.

Kvota na tako nešto u kladionicama kreće se od 20 do 32, što znači da bi legendarni košarkaš mogao da inkasira dva do tri miliona zelenih novčanica.

Barkli je bio član originalnog i po mnogima jedinog pravog Drim-tima iz 1992, a u NBA karijeri igrao je za Filadelfiju, Finks i Hjuston.

Siksersi su ga izabrali kao petog pika na draftu 1984, na kome je portland napravio najveću grešku u istoriji NBA drafta, kad je umesto Majkla Džordana izabrao Sema Bouvija.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

KO JE BILA ANDRIĆEVA ŽENA? U Nobelovcu je igra zanosna Sarajka - Tihomir Stanić je hteo samo nju (FOTO)