OVO SE DO SAD NIJE DESILO: Hjuston sa samo devet igrača u naredne dve utakmice

Novosti online

26. 12. 2020. u 21:12

HJUSTON ima dosta problema sa virusom korona, pa će zbog toga u najmanje naredna dva meča igrati sa devetoricom.

ОВО СЕ ДО САД НИЈЕ ДЕСИЛО: Хјустон са само девет играча у наредне две утакмице

Foto: EPA-EFE/ERIK S. LESSER

Zaraženi igrači moraj u da završe obavezan period koji moraju da provedu u karantinu, u sklopu protokola o sprečavanju širenja virusa korona.

Kako je u subotu saopšteno, iz ekipe će odsustvovati Demarkus Kazins, Erik Gordon, Mejson Džons i Džon Vol. Ako sva četvorica budu negativni na testiranju, karantin će se završiti u sredu.

Roketse u noći između subote i nedelje očekuje duel sa Portlandom, a očekuje se da u timu bude prva zvezda, Džejms Harden.

On je bio četiri dana u karantinu jer je prekršio protokol, zbog čega Hjuston nije mogao da igra u sredu protiv Oklahome.

Hjuston u ponedeljak igra protiv Denvera i to je idealna prilika za Nikolu Jokića i njegove saigrače da dođu do prve pobede ove sezone u NBA ligi.

Čelnici najkvalitetnije lige na svetu su u četvrtak saopštili da je u nedelji od 16. decembra 558 igrača testirano na koronavirus i da su se pojavila dva nova pozitivna rezultata.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

KADA se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

21. 09. 2024. u 19:21

Komentari (0)

POČINJE TENISKI USTANAK: Đoković je upozoravao, nisu slušali - Teniseri sada najavljuju štrajk