VOVORAS PRED ZVEZDU: Ovo je ključna utakmica za crveno-bele

Novosti online

29. 12. 2020. u 21:17

PANATINAIKOS u sredu igra protiv Crvene zvezde u 17. kolu Evrolige, a očekivanja od ovog duela izneo je trener tima iz Atina Jorgos Vovoras.

ВОВОРАС ПРЕД ЗВЕЗДУ: Ово је кључна утакмица за црвено-беле

Foto: EPA-EFE/ABIR SULTAN

Grk je svestan težine utakmice, posebno što su crveno-beli poslednja dva meča izgubili veoma ubedljivo.

- Zvezda ulazi u meč posle dolaska novog trenera i teških poraza u Evroligi i Jadranskoj ligi. Sigurno će pokušati da reaguju i naprave zaokret. Ovo će biti ključna utakmica za njih. Dobro smo upoznati s trenerskom filozofijom i radom Dejana Radonjića. On definitivno želi da ispravi stvari i pronađe novu energiju u igračima i timu. Zbog toga je pred nama ozbiljan posao, jer da bismo došli do pobede u Beogradu moramo da budemo fizički snažniji od njih i koncentrisaniji svih 40 minuta - rekao je Vovoras.

Mladi trener grčkog velikana je nastavio da govori o promeni na klupi Zvezde.

- Svaka promena trenera izaziva reakciju kod igrača, jer žele da se dokažu. Siguran sam da će pokušati da igraju s mnogo više energije, da budu snažni u duelima. Ali na nama je da se izborimo s tim i dođemo do pobede koja će nam dati snažan vetar u leđa za 2021. godinu.

Radonjić na ovom meču neće moći da računa na Lengstona Hola, Marka Simonovića, Džordana Lojda i Lendrija Noka.

- Lojd je najbolji igrač i strelac Zvezde, najveći deo napadačkih sistema igrali su se za njega. Mi smo spremni i za sve ono što Zvezda bude spremila za nas. Na nama je da igramo dobru odbranu i ostanemo fokusirani što je duže moguće. Pobeda nam zavisi od toga.

Vovoras je prokomentarisao i Lendrija Noka, koga navijači Zvezde tek treba da vide na terenu.

- Ljudi u Crvenoj zvezdi bolje znaju o izboru Noka. Ne mogu da komentarišem tako nešto. Pripremamo se za utakmicu kao da će oni igrati u punom rosteru, bez razmišljanja ko im igra, a ko ne - zaključio je Vovoras.

Utakmica Crvena zvezda - Panatinaikos igra se sutra od 19 sati.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)