SRBI IZAŠLI NA TEREN ZA NOVU GODINU: Pokuševski opravdao minutažu, Bjelica solidan u porazu Kingsa (VIDEO)

Novosti online

01. 01. 2021. u 08:07

NOVOGODIŠNjA noć donela nam je pet NBA duela, dvojica srpskih košarkaša izašla su na teren. Oklahoma je poražena od Nju Orleansa 113:80, a Sakramento Kinsi su izgubili od Hjuston Rokitsa 122:119.

СРБИ ИЗАШЛИ НА ТЕРЕН ЗА НОВУ ГОДИНУ: Покушевски оправдао минутажу, Бјелица солидан у поразу Кингса (ВИДЕО)

Foto: AP

U timu Peliksansa zapažen je bio Brendon Ingram. Ubacio je nekadašnji košarkaš Lejkersa 20 poena, tri manje dodao je Erik Bledso, a sa druge strane Al Horford je Oklahomu vodio sa 17 poena. 

Imali su u prvom poluvremenu košarkaši oklahome egal, a u završnici su Pelikansi "ubacili u petu" i na kraju im je meč pripao rezultatom 113:80. 

Pokuševski je i na ovoj utakmici imao dobre momente gde je pokazao ono što se i od njega očekuje – da iskoristi svoje predispozicije, visinu i plejmejkerske sposobnosti. Srbin je dobio 20 minuta i iskoristio ih je za tri poena, pet skokova i četiri asistencije, uz šut 1-4.

Bilo je odličnih pikenrol momenata i asistencija.

Imaju Kingsi za čime da žale, vodili su sa 104:97, na kraju su ipak posustali i propustili priliku da dođu do učinka 4-1.

Finiksu je pobedu nad Jutom doneo Buker sa 25 poena, parirao je Mičel sa 23, adut Toronta bio je VanVlit sa 25 poena.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ALEKASANDAR MITROVIĆ POKAZUJE BENZEMI I RONALDU KO JE GAZDA: Saudijski El Klasiko odlučuje o prvom mestu na tabeli i na listi strelaca

ALEKASANDAR MITROVIĆ POKAZUJE BENZEMI I RONALDU KO JE GAZDA: "Saudijski El Klasiko" odlučuje o prvom mestu na tabeli i na listi strelaca

DERBIJEM između Hilala i Itihada, prvim ovosezonskim "pustinjskim El klasikom" spušta se zavesa na četvrto kolo saudijske Pro lige, a to će biti prilika za najboljeg srpskog strelca svih vremena Aleksandra Mitrovića da dodatno uveća svoj golgeterski saldo i direktnom duelu sa drugim najboljim strelcem lige Karimom Benzemom pokaže ko je gazda.

21. 09. 2024. u 11:26 >> 12:43

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

KADA se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

21. 09. 2024. u 19:21

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!