MAGIČNI NIKOLA JOKIĆ: Denver savladao Minesotu uz fantastičnu partiju Srbina (VIDEO)

Novosti online

06. 01. 2021. u 08:18

KOŠARKAŠ Denver Nagetsa Nikola Jokić imao je novu neverovatnu košarkašku partiju, a ovog pua Nagetsi su slavili. Pobeđena je Minesota rezultatom 123:116.

МАГИЧНИ НИКОЛА ЈОКИЋ: Денвер савладао Минесоту уз фантастичну партију Србина (ВИДЕО)

Foto: AP

Jokić je upisao novu partiju o kojoj će pričati mnogi. Postigao je 35 poena (11/19 za dva, 1/1 za tri, 10/12 slobodna bacanja) i upisao 15 skokova i "samo" šest asistencija. Imao je i tri ukradene lopte i blokadu.

Jokić je doneo široku lepezu poteza na sinoćnji meč. Imao je čak i dva zakucavanja, što smo retko imali prilike da vidimo.  Zbog jednog zakucavanja je zaradio i tehničku grešku.

Denver je dobro otvorio utakmicu i imao +12 posle prve četvrtine, a onda je u drugoj usledio veliki pad. Iako su u jednom trenutku imali i +18, Minesota je u serijama uspela da preokrene i da ode na poluvreme sa +3.

Održavala je Minesota konstantno prednost kroz treću četvrtinu i imali su +6, sve dok Jokić u završnici nije dao trojku i ponovo smanjio zaostatak na minus tri, pred poslednjih 12 minuta.

Novom mini-serijom otvorili su košarkaši Minesote poslednju deonicu, došli su do sedam poena prednosti, da bi potom usledila serija Denvera 15:0. 

Pored Jokića, u redovima Denvera istakli su se Vil Barton sa 20 i Džamajkl Grin sa 17 poena. Marej je dodao 13, Kampaco 11, a Heris i Milsap po 10 poena.

Dianđelo Rasel je sa 33 poena i 11 asistencija bio najbolji u poraženom sastavu. Istakao se i Huanćo Ernangomes sa 25 poena.

NBA, utorak na sredu

Nets – Džez 130:96
Grizlis – Lejkers 92:94
Nagets – Timbervulvs 123:116
Klipers – Spars 113:116
TrejlBlejzers – Buls 108:111

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

KADA se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

21. 09. 2024. u 19:21

Komentari (0)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)